Even voorstellen

Priscilla Balendonck

eigenaresse Sil's Variety & trainster

In september 2009 ben ik begonnen met paaldansen. Ik was direct verkocht en niet uit de paal te krijgen. Al snel volgden mijn eeste wedstrijd, optreden en voor het eind van het jaar was ik al les aan het geven.


Een jaar later is Sil's Variety opgericht. Voorheen een combinatie tussen lesgeven in sportscholen, andere locaties en thuis. Langzaam is het gegroeid tot een mooie studio aan huis, met een ontzettend leuke groep leerlingen.


Vanuit mijn ervaring met boekingen en optredens vind ik het leuk om verschillende stijlen van (paal)dansen te mixen in mijn lessen. Ontzettend trots ben ik altijd om te zien hoe iemand zijn zelfvertrouwen en eigen kracht ontwikkelt tijdens de lessen. Het resultaat hebben we nu al twee keer kunnen bundelen in een show voor vrienden, familie en ge├»nteresseerden. 


Nina van der Werf

trainster

Sinds 2015 train ik bij Sil's Variety.

Na een aantal jaren stilzitten was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Deze heb ik gevonden in paaldansen, er blijft telkens iets nieuws om aan te werken of te leren.

In de periode dat Sil haar tweede kind verwachtte, begon ik  in de lessen meer te ondersteunen, vooral als voorbeeld. Daarna hebben we het samen opgepakt en sinds 2020 geef ik ook een aantal lessen alleen.


Kracht en techniek, dat is voor mij erg belangrijk en daar ligt in mijn lessen deels  de nadruk op. Ik ben nooit van nature lenig geweest, daar werk ik nog altijd hard aan, maar kracht zit er zeker.


Wat ik vooral belangrijk vind is dat iemand controle heeft over wat 'ie doet in de paal.  Zo voorkom je niet alleen blessures maar is het eindresultaat ook mooier.