Workshops

Sil's Variety biedt ook diverse workshops aan!

Ideaal voor een teambuilding, vrijgezellenuitje of vriendenweekend. Hieronder op de pagina is ons diverse aanbod te vinden.


Workshops duren 1,5 tot 2 uur inclusief consumptie & versnapering. Minimale groepsgrootte is 6 personen.

Kosten workshop per persoon: €25,50 (incl. reserveringskosten)


Bij grote groepen wijken wij uit naar een grotere ruimte in Roermond voor de workshop. Hier zijn alle voorzieningen aanwezig die zich ook in de studio bevinden.


Heb je een ander verzoek, neem vooral contact op, dan kijken we naar de mogelijkheden!


Workshopaanbod

Paaldans

Een leuke kennismaking met de paalsport! In deze workshop behandelen we de verschillende delen van het paaldansen. We starten met een warming-up met stretch, gaan sowieso de paal in voor een paar tricks en eindigen met een korte choreo waarin je combineert wat je geleerd hebt. 

GoGo Dance

Krachtige danspassen en stoere dansstijl. GoGo Dance gaat niet alleen om het uitvoeren van je danspassen, maar ook om jezelf te presenteren. Jouw houding en energie zorgt voor het puntje op de 'i' bij het uitvoeren van je choreo die je in deze workshop geleerd krijgt.

Twerk & Floorwork

Intensieve workshops waarin we je beenspieren en billen goed aan het werk zetten! Vanuit een warming up met stretch beginnen we met de basis van het Twerken en eindigen we met een mooie, sexy choreografie. 

Variety

Combinatie van een workshop Paaldansen met een andere workshop. Er kan gekozen worden uit Twerk & Floorwork of GoGo Dance.