Workshops

🌟 Wil je jezelf uitdagen? Schrijf je dan in voor onze boeiende workshops, geschikt voor zowel beginners als gevorderden!

🎉 Onze instructeurs begeleiden je stap voor stap, zodat je je op je gemak voelt en het beste uit de workshop haalt.

🌟 Of je nu op zoek bent naar een leuke activiteit met vrienden, een nieuwe manier om fit te blijven, of gewoon je innerlijke kracht wilt ontdekken, onze workshops bieden voor elk wat wils!

Sil's Variety biedt ook diverse workshops aan!

Ideaal voor een teambuilding, vrijgezellenuitje of vriendenweekend. Hieronder op de pagina is ons diverse aanbod te vinden.


Workshops duren 1,5 tot 2 uur inclusief consumptie & versnapering. Minimale groepsgrootte is 6 personen.

Kosten workshop per persoon: €25,50 (incl. reserveringskosten)


Bij grote groepen wijken wij uit naar een grotere ruimte in Roermond voor de workshop. Hier zijn alle voorzieningen aanwezig die zich ook in de studio bevinden.


Heb je een ander verzoek, neem vooral contact op, dan kijken we naar de mogelijkheden!


Workshopaanbod

Paaldans

Maak kennis met de betoverende wereld van paaldansen! Van een verkwikkende warming-up met stretch tot het leren van enkele indrukwekkende tricks, deze workshop dompelt je onder in de verschillende aspecten van deze prachtige sport. En als kers op de taart, combineer je alles wat je geleerd hebt in een korte, schitterende choreografie!

Chair

Ontdek jouw innerlijke verleidster tijdens onze Chair Dance workshop! Leer krachtige danspassen en een stoere dansstijl die draait om het uitstralen van zelfvertrouwen. Jouw houding en energie geven de perfecte finesse aan de choreografie die je hier leert!

GoGo Dance

Laat je energie stromen en je dansmoves schitteren tijdens onze GoGo Dance workshop! Hier draait het niet alleen om danspassen, maar ook om jezelf met flair presenteren. Leer een boeiende choreografie en maak het totaalplaatje af met jouw unieke persoonlijkheid!

Flow Silks

Flow Silks: Betreed een wereld van gratie en luchtigheid met onze Silks workshop! Laat jezelf meevoeren op de zijden doeken en ontdek de magie van deze vloeiende dansstijl. Een uitdagende en elegante workshop die je zeker niet wilt missen!

Twerk & Floorwork

n een opwarmende stretch tot het leren van de basis van Twerken, je wordt stap voor stap begeleid. Sluit de workshop af met een knallende choreografie om je nieuwe vaardigheden te laten stralen!

Variety

Combineer het beste van paaldansen met onze Variety workshop! Mix en match het beste van paaldansen voor een onvergetelijke ervaring!

Strip plastic

Stap in de wereld van verleiding en zelfexpressie met onze Strip Plastic workshop! Leer de kunst van het sensueel bewegen en laat je zelfvertrouwen groeien. Een workshop die je uitdaagt om jouw innerlijke kracht te omarmen en te laten zien!